marți, 1 decembrie 2015

NEW LIFE

(120 tablete)   Multivitamine pentru femeile însărcinate sau aflate la lactaţie



       Pentru femeile însărcinate, tinerele mame sau chiar femeile care se pregătesc să devină mame, este foarte importantă satisfacerea nevoilor crescute de vitamine şi minerale ale organismului. Aici, New Life le vine în ajutor. Fierul, vitamina C, vitaminele B, calciul şi magneziul sunt esenţiale pentru formarea celulelor sanguine, dezvoltarea sănătoasă a sistemelor imunitar, osos şi nervos ale embrionului, precum şi pentru asigurarea unui suport pentru organismul mamei.
Mai mult decât atât, acidul folic participă la dezvoltarea ţesuturilor mamei şi menţinerea condiţiei fizice normale în timpul sarcinii şi este vital pentru dezvoltarea sistemului nervos al embrionului.  New Life MultiVitamine are si un mare avantaj, fiind un produs 100% natural, realizat din plante cultivate in conditii ecologice, fara efecte secundare pentru gravide. Se stie ca o gravida este mai sensibila si nu isi poate permite sa cconsume decat produse de calitate, de care sa fie sigura ca nu ii vor afecta bebelusul.
Vitamine pentru gravide New Life MultivitaminNew Life Vitamine are grija de tine si de bebelusul tau.
Anemia instalata pana la varsta de un an afecteaza negativ dezvoltarea fizica, psihica si performantele intelectuale, greu recuperabile prin administrarea ulterioara a fierului. Gravidele au necesitati mai mari de calciu, necesar pentru dezvoltarea normala a fatului.
De asemenea, organismul gravidei trebuie sa beneficieze si de un aport de minerale si vitaminie suficient care sa asigure dezvoltarea optima a fatului. Dintre vitamine, un loc aparte îl ocupa cele din complexul B, precum si acidul folic care contribuie substantial la formarea placentei si dezvoltarea embrionului. Acidul folic previne aparitia unor malformatii congenitale (spina bifida), este indispensabil sintezei acizilor nucleici (ADN şi ARN) si este stimulant al secretiei lactate.
Preparatele moderne contin deopotriva vitaminele A, B, C, D şi E, precum si substante minerale. De mare importanta este si aportul suficient de vitamina C necesara functionarii corespunzatoare a sistemului imunitar, dezvoltarii oaselor si cartilajelor, sintezei de colagen si proceselor enzimatice. Gravidele necesita si un aport crescut de calciu care contribuie la formarea si dezvoltarea sistemului osos şi a dentitiei fatului.
     Recomandări:
  • meilor care intenţionează să rămână însărcinate
  • Femeilor însărcinate şi celor care alăptează.

     Deficientele:
     Simptomele carenţei de acid folic pot include: fatigabilitate, anemie, slăbirea sistemului imunitar, probleme de formare a celulelor sanguine şi probleme psihologice.

TELEFON 0766338271; 0724321021
CU ACEST LINK PUTETI FACE COMENZI
http://www.calivita.ro/registration/0402140109


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu