marți, 1 decembrie 2015

MEGA B-COMPLEK

(100 tablete)   Megadoză de vitamina B



        Sunteţi expus unor situaţii de stres intens? Aveţi o existenţă extrem de agitată? Vreţi să faceţi ceva pentru sănătatea dumneavoastră? Păstraţi cel puţin un minut al zilei pentru dumneavoastră, cât să luaţi o tabletă de  Mega B Complex cu o înghiţitură de apă. Această tabletă cu o concentraţie ridicată din aproape toate vitaminele B şi cu eliberare treptată vă poate ajuta să vă menţineţi prospeţimea mentală.  Complexul Mega B Complex contribuie la sănătatea pielii, a membranelor mucoase şi a sistemului imunitar şi stimulează funcţionarea sănătoasă a sistemului nervos.

        Pentru cine recomandam:
  • Persoanelor supuse unei tensiuni mentale intense, cum ar fi sesiunile de examene sau îndeplinirea sarcinilor de serviciu cu termene limită foarte strânse.
  • Persoanelor implicate în activităţi fizice intense, pentru a reduce oboseala şi senzaţia de epuizare fizică.

           Deficientele: 
           Simptomele deficienţei de vitamina B pot include: în funcţie de tipul de vitamina B care este consumat în cantităţi insuficiente, simptomele pot varia de la lipsa poftei de mâncare, anemie şi probleme dermatologice, la probleme cardiace, musculare, nervoase şi metabolice.

TELEFON 0766338271; 0724321021
CU ACEST LINK PUTETI FACE COMENZI
http://www.calivita.ro/registration/0402140109

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu