marți, 1 decembrie 2015

ORGANIC ACAI

(473 ml.)    Suc de Acai organic cu pulpă de fruct 30000 mg.



     Acai este un fruct exotic originar din jungla amazoniană, extrem de bogat în antioxidanţi şi care, de asemenea, conţine vitaminele B1, B2, C şi E, niacină, fier, potasiu, fosfor, calciu şi diferiţi aminoacizi. Are o cantitate mare de fibre dar şi un conţinut relativ mic de zahăr. Aborigenii utilizau acest fruct pentru tratarea diferitelor afecţiuni: probleme dermatologice, dureri menstruale, probleme digestive, dar şi în caz de diabet, afecţiuni cardiace şi diferite tipuri de cancer. Produsul nostru bio provine din culturi organice atent controlate.
  • Celor care îşi doresc o protecţie antioxidantă puternică, în special fumătorilor, persoanelor care au un stil stresant de viaţă sau o alimentaţie dezechilibrată, locuitorilor marilor oraşe poluate şi consumatorilor de alcool.
  • Celor care îşi doresc să suplimenteze terapia împotriva Sindromului Metabolic (niveluri ridicate de insulină, toleranţă redusă la glucoză, supraponderabilitate, hipertensiune arterială, un nivel ridicat de trigliceride şi colesterol).
  • Persoanelor aflate în căutare de suplimente organice gustoase pentru completarea curelor de slăbire.
  • Celor care doresc să îşi îmbunătăţească rezistenţa organismului.
  • Celor care doresc să îşi sprijine funcţionarea normală a organismului. 

TELEFON 0766338271; 0724321021
CU ACEST LINK PUTETI FACE COMENZI
http://www.calivita.ro/registration/0402140109

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu