marți, 15 decembrie 2015

SambuRex

  Samburex este un supliment alimentar sub formă lichidă, fabricat de  CaliVita şi recomandat, mai ales,  pentru fortificarea sistemului  imunitar. Principalul constituent al Samburexului este socul negru, dar  mai conţine şi un amestec patentat de Echinacea,  Astragalus,  vitamina C  şi zinc.


  Socul negru este originar din Europa, Asia şi Africa de Nord, fiind apoi naturalizat şi în America de Nord. Are o lungă tradiţie în medicina populară, diferitele părţi ale plantei fiind utilizate în primul rând în perioadele reci ale anului, împotriva răcelii şi tusei. Proprietăţile benefice ale socului negru au fost îndelung studiate şi redescoperite în zilele noastre.  Menţionăm în acest sens utilizarea sucului de soc negru în 1995, în Panama, cu rezultate bune în lupta cu epidemia de gripă.

  Fructele socului negru conţin aminoacizi, bioflavonoide, carotenoide, flavonoide, zaharuri, taninuri, vitamina A , B şi C în cantităţi mari.

  Socul negru este deosebit de eficient în caz de răceală şi gripă pentru faptul că distruge abilitatea virusurilor de a infecta celula. S-a descoperit că fructele au constituenţi care neutralizează activitatea hemaglutininelor ce se găsesc pe suprafaţa a numeroase virusuri. Atunci când hemaglutininele sunt dezactivate, virusul nu mai poate perfora pereţii celulelor, deci nu poate pătrunde în celule şi astfel nici să se multiplice. Pe lângă eficienţa sa în caz de răceală (diminuarea sau chiar înlăturarea simptomelor specifice într-o perioadă foarte scurtă) şi fortificarea sistemului imunitar, socul are şi puternice proprietăţi antioxidante. De asemenea, poate scădea nivelul colesterolului, îmbunătăţi vederea şi activitatea inimii.               

 TELEFON 0766338271; 0724321021
CU ACEST LINK PUTETI FACE COMENZI
http://www.calivita.ro/registration/0402140109            

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu