Fructele socului negru conţin aminoacizi, bioflavonoide, carotenoide, flavonoide, zaharuri, taninuri, vitamina A , B şi C în cantităţi mari.
Socul negru este deosebit de eficient în caz de răceală şi gripă pentru faptul că distruge abilitatea virusurilor de a infecta celula. S-a descoperit că fructele au constituenţi care neutralizează activitatea hemaglutininelor ce se găsesc pe suprafaţa a numeroase virusuri. Atunci când hemaglutininele sunt dezactivate, virusul nu mai poate perfora pereţii celulelor, deci nu poate pătrunde în celule şi astfel nici să se multiplice. Pe lângă eficienţa sa în caz de răceală (diminuarea sau chiar înlăturarea simptomelor specifice într-o perioadă foarte scurtă) şi fortificarea sistemului imunitar, socul are şi puternice proprietăţi antioxidante. De asemenea, poate scădea nivelul colesterolului, îmbunătăţi vederea şi activitatea inimii.
TELEFON 0766338271; 0724321021
CU ACEST LINK PUTETI FACE COMENZI
http://www.calivita.ro/registration/0402140109
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu