marți, 1 decembrie 2015

FULL SPECTRUM

(90 tablete)   Complex de Vitamine şi Minerale
Promoţia de înscriere








                               
                                                                                                                                                 
        Full Spectrum conţine aproape treizeci de tipuri de diferite vitamine, antioxidanţi şi minerale cu un conţinut suplimentar de bioflavonoide, toate esenţiale pentru funcţionarea organismului. Eficacitatea sa extraordinară este asigurată de cantitatea de substanţe active organice, precum şi de tehnologia cu eliberare treptată. Full spectrum este un complex de multivitamine care contine majoritatea vitaminelor si o parte din mineralele necesare functionarii corecte a organismului.
Conceperea si comercializarea de produse cu absorbtie lenta a revolutionat industria vitaminelor hidrosolubile. In asemenea produse, substantele active sunt inglobate in substante-suport, a caror absorbtie dureaza 8-12 ore, asigurandu-se astfel un nivel sanguin constant de vitamine. Substantele-suport fara absorbtie lenta duc la o absorbtie rapida, iar cantitatea care nu poate fi utilizata imediat de organism se elimina odata cu urina, in decurs de 2-3 ore.
Un alt avantaj al acestor preparate complexe de multivitamine Full Spectrum il constituie faptul ca ele contin si substante lipotrope, cum sunt colina si inozitolul, care impiedica depozitarea grasimilor in ficat. De asemenea, aceste substante lipotrope stimuleaza sinteza hepatica de lecitina, mentinand colesterolul in forma solubila, in concluzie, substantele lipotrope impiedica cresterea concentratiei de colesterol in sange. Exista si multivitamine care au in compozitia lor enzime digestive sau acid glutamic. Acidul glutamic reduce senzatia de oboseala, imbunatateste capacitatea de concentrare, diminueaza extenuarea psihica. De asemenea, actioneaza benefic in starile depresive si ajuta la combaterea alcoolismului, accelereaza vindecarea ulcerelor.
        Pentru cine recomandam:
  • Persoanelor care doresc să aibă o viaţă sănătoasă şi să îşi menţină vitalitatea zi de zi.
  • Persoanelor care doresc să-şi fortifice sistemul imunitar.
  • Persoanelor care vor să crească rezistenţa organismului în perioadele cu risc ridicat de gripă şi guturai.
  • Persoanelor cu un regim alimentar dezechilibrat (consum redus de fructe şi legume, regimuri de slăbire sau vegetarianism), pentru a suplimenta aportul de vitamine şi minerale din organism.
  • Persoanelor aflate în perioade de recuperare în urma unor boli.

          Deficientele:
           Simptomele unei deficienţe generale de vitamine pot include un sistem imunitar slăbit, oboseala, starea de epuizare, depresia, moral scăzut şi deteriorarea performanţelor fizice şi mentale.

 TELEFON 0766338271; 0724321021
CU ACEST LINK PUTETI FACE COMENZI
http://www.calivita.ro/registration/0402140109

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu