marți, 1 decembrie 2015

ENERGIE&MEMORY

(90 tablete)    Stimulator Energetic




Energy & Memory este un supliment alimentar complex cu efecte stimulatoare, care conţine cafeină naturală din guarana, lecitină, vitamine pentru stimularea activităţii fizice şi mentale, minerale şi antioxidanţi.  Am creat acest produs pentru cei ce preferă să aleagă metode naturale pentru a-şi menţine nivelul de performanţă şi concentrare în perioadele de tensiune fizică sau mentală.
       Energy & Memory este un supliment alimentar complex cu efecte stimulatoare, care conţine cafeină naturală din guarana, lecitină, vitamine pentru stimularea activităţii fizice şi mentale, minerale şi antioxidanţi.         Am creat acest produs pentru cei ce preferă să aleagă metode naturale pentru a-şi menţine nivelul de performanţă şi concentrare în perioadele de tensiune fizică sau mentală.

        Pentru cine recomandam:
  • Persoanelor care trăiesc în condiţii de stres mintal intens, precum studenţii aflaţi în sesiunea de examene sau angajaţii expuşi stresului de la locul de muncă, pentru a le ajuta să-şi menţină nivelul de concentrare şi să lupte împotriva oboselii.
  • Sportivilor şi persoanelor afectate de tensiunea fizică, pentru a creşte nivelul de performanţă.
  • Persoanelor care urmează o cură de slăbire.
  • Conducătorilor de vehicule, pentru a-i ajuta să-şi menţină atenţia şi să-şi îmbunătăţească reflexele.
  • Tuturor celor care doresc să contracareze senzaţia de oboseală şi să-şi îmbunătăţească starea generală.

           Deficientele:
           Simptomele deficienței generale de vitamine pot include: oboseală, lipsa poftei de mâncare și îmbolnăviri mai frecvente, din cauza rezistenței scăzute a organismului.

TELEFON 0766338271; 0724321021
CU ACEST LINK PUTETI FACE COMENZI
http://www.calivita.ro/registration/0402140109


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu