sâmbătă, 26 decembrie 2015

Organic Acai Pack Comanzi 3 Organic Acai si primesti un Acai gratis

Acai este un fruct exotic originar din jungla amazoniană, extrem de bogat în antioxidanţi şi care, de asemenea, conţine vitaminele B1, B2, C şi E, niacină, fier, potasiu, fosfor, calciu şi diferiţi aminoacizi. Are o cantitate mare de fibre dar şi un conţinut relativ mic de zahăr. Aborigenii utilizau acest fruct pentru tratarea diferitelor afecţiuni: probleme dermatologice, dureri menstruale, probleme digestive, dar şi în caz de diabet, afecţiuni cardiace şi diferite tipuri de cancer. Produsul nostru bio provine din culturi organice atent controlate.
  • Celor care îşi doresc o protecţie antioxidantă puternică, în special fumătorilor, persoanelor care au un stil stresant de viaţă sau o alimentaţie dezechilibrată, locuitorilor marilor oraşe poluate şi consumatorilor de alcool.
  • Celor care îşi doresc să suplimenteze terapia împotriva Sindromului Metabolic (niveluri ridicate de insulină, toleranţă redusă la glucoză, supraponderabilitate, hipertensiune arterială, un nivel ridicat de trigliceride şi colesterol).
  • Persoanelor aflate în căutare de suplimente organice gustoase pentru completarea curelor de slăbire.
  • Celor care doresc să îşi îmbunătăţească rezistenţa organismului.
  • Celor care doresc să îşi sprijine funcţionarea normală a organismului.CU ACEST LINK PUTETI FACE COMENZI
    http://www.calivita.ro/registration/0402140109

marți, 15 decembrie 2015

BIOHARMONEX 3


Aparat de biorezonanţă
 ()
Aparat de biorezonanţă
 un aparat care funcţionează conform principiilor biofizicii sau, mai exact, ale biorezonanţei, şi a fost creat special pentru uz casnic. Adepţii principiilor biorezonanţei susţin că fiecare celulă a corpului uman generează un câmp eletromagnetic. Acest câmp energetic reprezintă una din căile prin care celulele pot comunica între ele şi pot iniţia sau controla diferitele procese fiziologice din corpul nostru. BioHarmonex® generează un câmp electromagnetic extern, care poate sprijini realizarea proceselor naturale din organism „adresându-se” câmpurilor electromagnetice naturale generate de anumite ţesuturi ale corpului.
METEOROPATIA – Pentru o stare bună de sănătate indiferent de condiţiile atmosferice.
BIORITM
 – Pentru un bioritm armonios.
PIELE
 – Pentru o piele frumoasă şi sănătoasă.
OASE/COLOANĂ – Vibraţiile acestui program sunt în armonie cu procesele care au loc în oase şi ţesuturi.
POST-ANTRENAMENT
 – Pentru regenerarea musculară în urma unor activităţi fizice intense.
DIGESTIE
 – Vibraţiile sunt setate astfel încât să optimizeze funcţiile digestive.
DURERE
 – Este un program pentru o stare generală de bine în orice circumstanţă
.COPII – Pentru nevoile speciale ale copiilor.
HORMONI – Este un program care sprijină în mod special sistemul hormonal.
NERVI
 – Este un program conceput pentru persoanele care îsi doresc o activitate intelectuală excelentă în fiecare zi.
IMUNITAR – Vibraţiile acestui program sprijină sistemul imunitar.
CIRCULAŢIE
 – Este un program ce se adresează în principal persoanelor care își suprasolicită sistemul circulator (sportivii) sau celor care au nevoie de un sprijin pentru funcţionarea optimă a circulaţiei.
RELAXARE – Este un program cu vibraţii pentrurelaxare şi destindere .
RESPIRAŢIE – Este un program care stimulează respiraţia corectă. Este recomandat în special sportivilor, fumătorilor şi persoanelor din mediul urban.
FICAT/PANCREAS – Este versiunea îmbunătăţită a programului „DIGESTIE” şi este creat special pentru a stimula aceste două organe.
MENSTRUAŢIE – Pentru o feminitate naturală.
REÎNCĂRCARE MENTALĂ – Este conceput pentru o relaxare optimă şi în caz de epuizare extremă.
DETOXIFIERE – Acest program poate stimula procesele de detoxifiere.
MERIDIAN – Scopul acestui program este să armonizeze meridianele de acupunctură.
LIMFATIC – Se adresează funcţionării sănătoase a sistemului limfatic.
ÎNTINERIRE – Este un program care spijină procesele antioxidante şi ajută la menţinerea tinereţii.
PROSTATĂ – Este un program destinat bărbaţilor maturi, de vârstă mijlocie şi de vârsta a treia.
SLĂBIRE – Este un program creat pentru a veni în sprijinul curelor de slăbire corect aplicate şi tratamentelor anticelulită.
VEDERE – Este un program ale cărui vibraţii sunt create special pentru persoanele ce efectuează munci sau activităţi care suprasolicită ochii.
URINAR – Vibraţiile acestui program sunt în armonie cu funcţiile renale, optimizându-le.CU ACEST LINK PUTETI FACE COMENZI
http://www.calivita.ro/registration/0402140109

Ocean 21

Recipientul contine:946 ml



Lumea plantelor din oceane - comparativ cu cea a plantelor care cresc pe uscat şi care se hrănesc din sol - este practic neatinsă. Chiar şi la începutul secolului XXI, algele îşi păstrează, de 70 de milioane de ani, bogăţia naturală, care se regăseşte neştirbită în produsul Ocean 21. Acest produs, de o complexitate deosebită, conţine mai mult de 200 de substanţe biologic-active valoroase din 8 alge marine, vitamine, antioxidanţi, 60 de substanţe minerale, 24 aminoacizi, enzime. Astfel, peste 200 de componenţi ai săi asigură toate elementele necesare pentru funcţionarea optimă a organismului, pentru menţinerea sănătăţii fizice şi psihice.

Algele marine:
- Acidul alginic pe care îl conţin împiedică absorbţia unor metale toxice ajunse în organism.
- Conţinutul crescut în iod al algelor este benefic în prevenirea guşei şi în cazul funcţionării insuficiente a glandei tiroide.
- Borul pe care îl conţin joacă un rol indirect în reglarea metabolismului calciului şi magneziului.
- Acizii graşi omega-3 scad nivelul lipidelor din sânge, reduc agregarea plachetelor sanguine, într-o mică măsură cresc nivelul colesterolului "bun" (HDL) şi au efect vasodilatator. Încetinesc apariţia aterosclerozei şi scad tensiunea arterială.
- Datorită conţinutului de vitamina E, beta-caroten şi seleniu, au un rol important în anihilarea radicalilor liberi şi în îmbunătăţirea capacităţii de apărare a organismului.
- Prin conţinutul ridicat de fibre vegetale ajută la digestie. Efectul lor se face simţit repede în cazul hipersecreţiei de acid gastric.
Aloe Vera este bogată în calciu. Conţine şi vitamina B12. Stimulează digestia, circulaţia limfatică, funcţionarea rinichilor, ficatului şi a vezicii biliare. Stimulează funcţionarea celulelor limfocitare-T şi, astfel, creşte capacitatea de apărare a organismului.
Pau d'Arco este bogat în calciu şi fier, care sunt indispensabile pentru funcţionarea organismului şi, în special, a creierului. Scoarţa de Pau d'Arco este un adaptogen binecunoscut, care îmbunătăţeşte starea generală şi contribuie la funcţionarea optimă a sistemului imunitar. Consumul său optimizează absorbţia substanţelor nutritive. Are şi proprietăţi antifungice.
Care este efectul acestor substanţe?
- Efect detoxifiant. Purifică organismul de metalele toxice, de particulele radioactive şi de diferitele substanţe toxice.
- Fortifică sistemul imunitar în cazul unui organism slăbit (fortifiant general).
- Menţin şi îmbunătăţesc elasticitatea epidermei şi a ţesuturilor.
- Cresc vitalitatea.
- Au efect antioxidant.
- Încetinesc procesele de îmbătrânire.
- Au efect antiviral şi antifungic.
- Reglează metabolismul.
- Restabilesc digestia normală.
- Ameliorează procesele inflamatorii.
- Efect analgezic.
- Efect vasodilatator. Încetinesc procesele de ateroscleroză şi reduc tensiunea arterială. Scad riscul apariţiei bolilor cardiovasculare.

TELEFON 0766338271; 0724321021
CU ACEST LINK PUTETI FACE COMENZI
http://www.calivita.ro/registration/0402140109

Rhodiolin

Recipientul contine:120 capsule




Cum îndepărtaţi efectele zilnice ale stresului?

V-aţi gândit vreodată că aproape în fiecare moment al zilei sunteţi expuşi stresului? Responsabilităţile permanente faţă de familie şi serviciu, conflictele, bolile şi traumatismele, problemele materiale, poluarea fonică şi cea a mediului, toate constituie factori de stres.

Sunteţi conştient că toate neplăcerile prin care aţi trecut de-a lungul anilor s-au acumulat, dăunând organismului şi putând cauza în final apariţia bolilor?
Ştiţi că stresul cauzează cea mai mare parte a afecţiunilor care afectează organismul (aproximativ 80 la sută)?



RHODIOLA ROSEA - Plantă care creşte la o altitudine de 3000 de metri. Populaţia din Asia de Est şi Mijlocie o utilizează de mii de ani. Efectele sale benefice pentru menţinerea sănătăţii au fost menţionate deja acum 1200 de ani, în scrierile tibetanilor. Cercetătorii şi consumatorii, deopotrivă, sunt convinşi că prelungeşte viaţa şi că asigură rezistenţa fizică şi psihică la efectele nocive din mediul înconjurător.

În literatura de specialitate sunt menţionate următoarele proprietăţi ale plantei Rhodiola rosea:
- Echilibrează funcţiile psihice, îmbunătăţeşte sau restabileşte capacitatea de apărare a organismului şi imunotoleranţa. Recunoaşte diferenţa între self şi non-self, supraveghează activitatea sistemului imunitar (faţă de procesele maligne).
- Menţine homeostazia organismului, asigurând astfel echilibrul între sistemul imunitar şi nivelul hormonal.
- Sub efectul stresului, creşte nivelul serotoninei şi al dopaminei şi ajută la menţinerea lor la un nivel corespunzător.
- Reduce efectul nociv al stresului asupra inimii.
- Creşte potenţa sexuală. Poate fi eficientă în eliminarea disfuncţiilor sexuale, atât la femei, cât şi la bărbaţi.
- La persoanele cu diabet, accelerează producerea insulinei şi, prin aceasta, scade nivelul glicemiei.
- Substanţele active rosavinul şi salidrosida cresc nivelul serotoninei în creier, reducând sau înlăturând depresia.
- Fiind un antioxidant puternic, poate fi eficient nu numai în prevenirea acţiunii dăunătoare a radicalilor liberi şi a mutagenilor, ci şi în regenerarea leziunilor apărute la nivelul acidului dezoxiribonucleic (ADN).
- Îmbunătăţeşte performanţa sportivilor şi creşte capacitatea de rezistenţă a acestora, facilitând utilizarea mai eficientă a rezervelor metabolice.
- Îmbunătăţeşte starea generală, asigură prospeţimea psihică, optimizează memoria şi, în general, munca intelectuală.



Trandafirul munţilor.


TELEFON 0766338271; 0724321021
CU ACEST LINK PUTETI FACE COMENZI
http://www.calivita.ro/registration/0402140109

NOPALIN

Recipientul contine:200 capsule



V-ar plăcea să slăbiţi şi, în acelaşi timp, să vi se îmbunătăţească starea generală?
Ştiaţi că în Europa fiecare a doua persoană se confruntă cu probleme legate de greutatea corporală?
Ştiaţi că supraponderabilitatea şi obezitatea pot cauza îmbolnăviri?
Ştiaţi că, în conformitate cu datele OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii), supraponderabilitatea reprezintă, după fumat, al doilea factor de risc al mortalităţii?
Ştiaţi că obezitatea poate ascunde deseori tulburări ale metabolismului şi că, o dată cu eliminarea acestora, poate scădea greutatea corporală?

Nopalul sau Opuntia Vulgaris este un fel de cactus al deşertului, cu nişte flori minunate; este originar din Mexic şi Statele Unite ale Americii, dar poate fi întâlnit şi în Insulele Canare. Ocupă un loc de frunte pe listele cu plante ale OMS. Această plantă este bogată în vitamine (C, B1, B2, B3), în minerale (potasiu, calciu) şi în fibre vegetale. Este o sursă valoroasă de proteine uşor digerabile şi de bioflavonoide. Conţine 17 tipuri de aminoacizi, din care 8 sunt esenţiali. Componenţii enumeraţi mai sus influenţează pozitiv metabolismul şi digestia. Un metabolism normal are un efect benefic şi asupra greutăţii corporale şi scade riscul de apariţie a celulitei. În plus, fibrele vegetale din cactusul deşertului reglează apetitul, provoacă senzaţia de saţietate şi, astfel, scad pofta de mâncare. Reducerea greutăţii corporale se realizează prin restabilirea funcţiilor normale ale organismului, cu efect pozitiv asupra stării generale şi vitalităţii.
În literatura de specialitate sunt menţionate următoarele rezultate obţinute în urma utilizării cactusului nopal:
- Activarea proceselor metabolice
- Reglarea funcţiilor gastrointestinale
- Curăţirea colonului
- Normalizarea frecvenţei eliminării şi a consistenţei materiilor fecale
- Legarea sărurilor de acizii biliari
- Îmbunătăţirea funcţiilor ficatului
- Reducerea retenţiei lichidelorîn ţesuturi
- Detoxifiere
- Reglarea glicemiei
- Reglarea colesterolului şi trigliceridelor în sânge
- Efect antioxidant
- Reducerea celulitei
- Reglarea greutăţii corporale

Comoara deşertului.

TELEFON 0766338271; 0724321021
CU ACEST LINK PUTETI FACE COMENZI
http://www.calivita.ro/registration/0402140109

Noni(lichid)

Recipientul contine:946 ml



Vă îmbolnăviţi des?
Sunteţi predispus la depresie?
Sunteţi alergic?
Vă dor articulaţiile?
Suferiţi sistematic de migrene?
În măsura în care sunteţi adeptul unor soluţii naturale, profitaţi de ajutorul oferit de natură! Există locuri pe glob unde efectele nefaste ale civilizaţiei încă nu s-au făcut simţite. Un astfel de loc este Polinezia, unde şi acum băştinaşii recurg, într-o mare măsură, la mijloace naturiste de vindecare, la "farmacia naturii". Dintre remediile naturale nu poate lipsi fructul plantei Morinda Citrifolia, care a suscitat şi interesul ştiinţei medicale din Occident.


MORINDA CITRIFOLIA: Acest arbore veşnic verde este originar din Polinezia, Malaezia, Australia şi Asia de Sud. Înălţimea sa poate varia de la cea a unui arbust mărunt până la 10 m. Însă nu prin această diversitate a atras atenţia lumii, ci prin compoziţia incredibil de bogată în substanţe biologic-active unice a fructelor sale. Aceste substanţe nu se regăsesc în nici o altă legumă sau fruct de pe glob.
Conţine 18 aminoacizi, pe care, în cea mai mare măsură, organismul nu îi poate sintetiza, dar care sunt indispensabili. Natriul, potasiul, fierul, manganul şi magneziul din acest fruct completează necesarul zilnic de minerale al organismului. În afara acestora, conţine şi alte substanţe active deosebite, care accelerează fluxul intercelular de nutrienţi, contribuind astfel la regenerarea celulelor. O componentă importantă este proxeronina, care are rol în producerea xeroninei. Xeronina asigură funcţionarea normală a celulelor, prin reglarea permeabilităţii membranare a acestora. Scopoletina accelerează sinteza serotoninei şi a melatoninei, având astfel o acţiune benefică asupra sistemului nervos. Substanţa activă numită damnacantal intervine benefic în procesul de diviziune celulară şi împiedică proliferarea celulelor.
Conform literaturii de specialitate, Morinda citrifolia are următoarele efecte benefice:
- Normalizează funcţiile celulelor.
- Îmbunătăţeşte asimilarea nutrienţilor.
- Activează mecanismul antiinflamator.
- Are efect antialergic.
- Fortifică sistemul imunitar.
- Ameliorează fluctuaţiile stărilor psihice.
- Reglează ciclul veghe-somn.
- Reduce reacţiile puternice la stres (în consecinţă, acţionează ca un antihipertensiv).
- Reduce posibilitatea formării cheagurilor de sânge şi, prin aceasta, riscul infarctului miocardic sau al accidentelor vasculare cerebrale.
- Supraveghează diviziunea celulară, împiedică proliferarea celulelor.

TELEFON 0766338271; 0724321021
CU ACEST LINK PUTETI FACE COMENZI
http://www.calivita.ro/registration/0402140109

NONI

Recipientul contine:90 capsule





Vă îmbolnăviţi des?

Sunteţi predispus la depresie?
Sunteţi alergic?
Vă dor articulaţiile?
Suferiţi sistematic de migrene?
În măsura în care sunteţi adeptul unor soluţii naturale, profitaţi de ajutorul oferit de natură! Există locuri pe glob unde efectele nefaste ale civilizaţiei încă nu s-au făcut simţite. Un astfel de loc este Polinezia, unde şi acum băştinaşii recurg, într-o mare măsură, la mijloace naturiste de vindecare, la "farmacia naturii". Dintre remediile naturale nu poate lipsi fructul plantei Morinda citrifolia, care a suscitat şi interesul ştiinţei medicale din Occident.



MORINDA CITRIFOLIA: Acest arbore veşnic verde este originar din Polinezia, Malaezia, Australia şi Asia de Sud. Înălţimea sa poate varia de la cea a unui arbust mărunt până la 10 m. Însă nu prin această diversitate a atras atenţia lumii, ci prin compoziţia incredibil de bogată în substanţe biologic-active unice a fructelor sale. Aceste substanţe nu se regăsesc în nici o altă legumă sau fruct de pe glob.
Conţine 18 aminoacizi, pe care, în cea mai mare măsură, organismul nu îi poate sintetiza, dar care sunt indispensabili. Natriul, potasiul, fierul, manganul şi magneziul din acest fruct completează necesarul zilnic de minerale al organismului. În afara acestora, conţine şi alte substanţe active deosebite, care accelerează fluxul intercelular de nutrienţi, contribuind astfel la regenerarea celulelor. O componentă importantă este proxeronina, care are rol în producerea xeroninei. Xeronina asigură funcţionarea normală a celulelor, prin reglarea permeabilităţii membranare a acestora. Scopoletina accelerează sinteza serotoninei şi a melatoninei, având astfel o acţiune benefică asupra sistemului nervos. Substanţa activă numită damnacantal intervine benefic în procesul de diviziune celulară şi împiedică proliferarea celulelor.
Conform literaturii de specialitate, Morinda citrifolia are următoarele efecte benefice:
- Normalizează funcţiile celulelor.
- Îmbunătăţeşte asimilarea nutrienţilor.
- Activează mecanismul antiinflamator.
- Are efect antialergic.
- Fortifică sistemul imunitar.
- Ameliorează fluctuaţiile stărilor psihice.
- Reglează ciclul veghe-somn.
- Reduce reacţiile puternice la stres (în consecinţă, acţionează ca un antihipertensiv).
- Reduce posibilitatea formării cheagurilor de sânge şi, prin aceasta, riscul infarctului miocardic sau al accidentelor vasculare cerebrale.
- Supraveghează diviziunea celulară, împiedică proliferarea celulelor.

TELEFON 0766338271; 0724321021
CU ACEST LINK PUTETI FACE COMENZI
http://www.calivita.ro/registration/0402140109

Cholestone

Recipientul contine:90 capsule


Colesterolul este un tip de grăsime de care organismul nostru are nevoie, într-o anumită măsură, dar un nivel crescut al acestuia constituie un factor de risc la adresa sănătăţii. Ca urmare a depunerii colesterolului, aproape pe neobservate apare ateroscleroza, hipertensiunea arterială şi creşte riscul producerii infarctului miocardic. Prin reducerea colesterolemiei cu doar 1-2 la sută, riscul apariţiei afecţiunilor cardiovasculare scade cu cel puţin 10 la sută.

Uleiul de seminţe de in este cea mai bogată sursă naturală de acizi graşi omega-3. Acesta conţine ambii acizi graşi omega-3 necesari, atât acidul alfa-linolenic, cât şi acidul linoleic, care, pe lângă rolul jucat în cadrul metabolismului, pot avea şi efecte benefice în menţinerea sănătăţii aparatului cardiovascular. Acizii graşi omega-3 reduc semnificativ nivelul trigliceridelor şi scad într-o măsură mai mică nivelul sanguin al colesterolului.
Pectina de măr intervine în metabolismul lipidic, fiind un excelent absorbant al lipidelor. Reduce sinteza colesterolului şi a trigliceridelor în ficat. Împreună cu alte fibre, îmbunătăţeşte tranzitul la nivelul intestinului gros. Creează senzaţia de saţietate.
Usturoiul are multe proprietăţi benefice. Conţine numeroase substanţe active care determină scăderea colesterolului LDL ("rău") din sânge şi creşterea nivelului de colesterol HDL ("bun"), reducând riscul producerii bolilor cardiovasculare.
Lecitina joacă un rol important în metabolismul lipidic şi participă la îndepărtarea colesterolului din fluxul sanguin.
Antioxidanţii (vitaminele C şi E) acţionează sinergic şi - pe lângă alte proprietăţi - protejează acizii graşi de efectul nociv al oxidării.
Cromul intervine în metabolismul lipidic prin reglarea nivelului lipidelor din sânge. Ajută la transportul grăsimilor şi la arderea acestora. Intervine benefic şi în metabolismul glucidic. Scade nivelul colesterolului LDL şi creşte nivelul colesterolului HDL din sânge.

Cu inima uşoară.

TELEFON 0766338271; 0724321021
CU ACEST LINK PUTETI FACE COMENZI
http://www.calivita.ro/registration/0402140109

Pro-State Power


                                                           Recipientul contine:60 capsule

                                          


Aveţi o viaţă sexuală normală?
Întrebările privind sexualitatea şi perpetuarea speciei sunt de o vârstă cu omenirea, iar interesul este la fel de mare în zilele noastre ca altădată. Nici nu este de mirare, căci viaţa sexuală ne influenţează existenţa de zi cu zi. Este influenţată dispoziţia, starea de spirit, calitatea muncii, chiar şi răbdarea, înţelegerea de care dăm dovadă faţă de semenii noştri. Starea tensionată, suprasolicitarea psihică au un efect negativ şi asupra vieţii noastre sexuale. Problema poate fi rezolvată cu ajutorul unor plante cunoscute în popor pentru efectul lor benefic. Dacă tulburările sexuale sunt cauzate de creşterea prostatei sau de inflamarea acesteia, plantele ne oferă o soluţie naturală.

Saw Palmetto favorizează eliminarea urinei şi reduce frecvenţa urinărilor nocturne. A fost recunoscut în întreaga Europă ca remediu pentru tratarea hipertrofiei benigne a prostatei.
Pygeum africanum intervine în restabilirea echilibrului hormonal al organismului, încetineşte creşterea prostatei şi are efect diuretic.
Uleiul de in conţine 27 de tipuri de substanţe anticancerigene.
Efectul urzicii: diuretic, astringent, fortifiant, antihemoragic.
Sarcina principală a licopinei este LUPTA ÎMPOTRIVA CANCERULUI.
Bioperina facilitează absorbţia substanţelor active din extractele de plante şi a oligoelementelor în organism.
Seleniul creşte libidoul bărbaţilor şi reduce simptomele neplăcute datorate dezechilibrelor hormonale. În plus, este indispensabil pentru formarea lichidului spermatic.
Zincul joacă un rol important în sistemul de reproducere masculin. Stimulează sinteza testosteronului, care ajută atât erecţia, cât şi ejacularea.

O soluţie pentru bărbaţi.

TELEFON 0766338271; 0724321021
CU ACEST LINK PUTETI FACE COMENZI
http://www.calivita.ro/registration/0402140109

Digestive Enzymes

Recipientul contine:100 capsule


 Aveţi o digestie bună?
Dacă nu, atunci puteţi rezolva uşor problemele dumneavoastră cu ajutorul unor enzime de origine vegetală, care ajută la digestia alimentelor. Încercaţi şi veţi vedea: se vor ameliora nu numai problemele digestive, dar şi starea dumneavoastră generală.

 Constituenţii alimentelor - proteine, glucide, lipide - sunt descompuşi prin digestie. Se poate constata că, o dată cu înaintarea în vârstă, capacitatea de digestie a organismului scade. Cauzele pot fi diverse: scăderea capacităţii de masticare, funcţionalitatea redusă a glandelor producătoare de enzime din tractul digestiv. Tulburările de digestie sunt semnalate prin balonări frecvente, flatulenţă, urmate uneori de diaree sau constipaţie. Absorbţia deficitară duce implicit la scăderea ponderală, slăbiciune, stare generală de disconfort şi slăbirea sistemului imunitar. Tulburările de digestie pot apărea nu numai la vârste înaintate, ci şi din alte motive, în orice etapă a vieţii. Deoarece digestia este reglată de enzime, un rol important în prevenirea sau ameliorarea unor tulburări digestive îl are consumul de suplimente alimentare cu enzime.
 Papaina este cea mai importantă enzimă aflată în frunzele şi fructele plantei tropicale papaya. Această enzimă este asemănătoare cu pepsina produsă de organismul uman şi intervine în descompunerea alimentelor. Principalul efect constă în predigestia cărnii (adică pregăteşte carnea încă înainte de a ajunge în stomac şi de a începe digerarea ei). Majoritatea enzimelor de origine vegetală funcţionează identic atât în mediul acid, cât şi în cel alcalin, acţiunea lor extinzându-se asupra întregului tract digestiv. Datorită acestei enzime este facilitată nu numai digestia alimentelor de origine animală, ci şi vegetală.

TELEFON 0766338271; 0724321021
CU ACEST LINK PUTETI FACE COMENZI
http://www.calivita.ro/registration/0402140109

VirAgo


Recipientul contine:90 capsule


Buzele dumneavoastră sunt afectate uneori de herpes?
Aţi încercat deja tot felul de unguente şi tot reapare?
Aţi avut şi alte infecţii - virale, bacteriene sau fungice - de-a lungul anilor?
Care este soluţia?
Plantele care, pe de o parte, contribuie la funcţionarea optimă a sistemului imunitar (sistemul de apărare al organismului nostru, care, dacă funcţionează normal, neutralizează efectele agenţilor patogeni), şi, pe de altă parte, au proprietăţi antibacteriene şi antivirale.


  Frunza de măslin are efect antimicrobian (omoară germenii). S-a constatat că este eficientă în infecţiile cauzate de virusuri, bacterii şi ciuperci, în alergii, în sindromul oboselii cronice.
Echinaceea este una dintre cele mai cunoscute plante cu acţiune imunostimulatoare şi antivirală. Împiedică răspândirea herpesului şi a virusului gripei, fortifică sistemul de apărare nespecific al organismului, împiedică răspândirea agenţilor patogeni.
 Pau d' Arco - Proprietăţi: imunostimulator, antibacterian, antifungic, antiparazitar, antiviral, antioxidant, ameliorează durerile şi reduce inflamaţiile. Poate fi recomandat cu succes şi în cazurile de candidoză şi tumori.
  Lizina - Deoarece lizina se fixează în locul argininei (care este necesară pentru răspândirea virusului herpetic),     împiedică răspândirea virusului şi exercită o acţiune antivirală specifică.
  Gheara mâţei - Extractul din planta gheara mâţei este unul din cei mai eficienţi fortifianţi ai sistemului imunitar.     În plus, are proprietăţi antiinflamatoare şi antivirale.
  Zincul este indispensabil pentru funcţionarea sistemului imunitar.

TELEFON 0766338271; 0724321021
CU ACEST LINK PUTETI FACE COMENZI
http://www.calivita.ro/registration/0402140109


Garlic Caps

                                              Recipientul contine:100 capsule,gelatinoase


  Ştiţi câtă putere de viaţă poate exista într-o plantă obişnuită?Usturoi şi pătrunjel - o combinaţie eficientă utilizată în medicina tradiţională - cu o largă gamă de efecte purificatoare. Deoarece se prezintă sub formă de capsule, oferă toate beneficiile usturoiului, dar fără efectele nedorite ale usturoiului proaspăt (miros neplăcut, arsuri gastrice).

 Usturoiul este o plantă aromată, cunoscută de multă vreme pentru efectele sale benefice la adresa sănătăţii. Conţine mai mult de 200 de substanţe biologic-active: vitamine, minerale, aminoacizi şi enzime. Intervine favorabil în numeroase funcţii ale organismului. Scade nivelul colesterolului "rău" din sânge (LDL) şi, în acelaşi timp, creşte nivelul colesterolului "bun" (HDL), reducând riscul aterosclerozei. Datorită efectului său vasodilatator, poate acţiona benefic în anumite tipuri de dureri de cap. Este un antihipertensiv natural. Datorită proprietăţilor sale de tip antibiotic, ajută la tratarea mai rapidă a infecţiilor de la nivelul căilor respiratorii şi a altor infecţii. Se poate utiliza cu succes în îmbolnăviri provocate de microorganisme (ciuperci, bacterii, virusuri).

  Tradiţional şi modern.

TELEFON 0766338271; 0724321021
CU ACEST LINK PUTETI FACE COMENZI
http://www.calivita.ro/registration/0402140109


ParaProtex

Recipientul contine:100 capsule


  Ştiţi cu câte microorganisme vă "întâlniţi" zilnic? Cu mai multe milioane. Înmulţirea şi răspândirea microorganismelor devine o problemă din ce în ce mai mare în ţările dezvoltate. Şi în ţara noastră apar zilnic ştiri despre contaminările din locurile de alimentaţie publică, care se produc în ciuda regulilor de igienă deosebit de severe. Şi acesta este doar vârful aisbergului. În mediul înconjurător, microorganismele sunt prezente în permanenţă - paraziţi, bacterii, ciuperci, viruşi - şi, vreme îndelungată, acţionează "subteran", pe neobservate, atrăgându-ne atenţia doar când există deja o problemă gravă. Deoarece microorganismele cauzează diferite boli - parazitoze, micoze, infecţii, viroze - avem nevoie de o protecţie specială şi eficientă împotriva acestora.

  Quisqualis indica este o plantă originară din India. Din frunzele acesteia se prepară un unguent împotriva infecţiilor pielii cauzate de paraziţi. Seminţele coapte şi prăjite sunt folosite pentru combaterea diareei, febrei şi rahitismului. Extractul preparat din frunze ameliorează durerile abdominale.
Chenopodium anthelminticum (lămâiţa), plantă originară din Mexic şi America de Sud, este un antihelmintic foarte eficient, utilizat pentru eliminarea viermilor, mai ales la copii.
  Berberis vulgaris (Dracila) are efect antiseptic. Distruge agenţii patogeni ai dizenteriei, holerei, bacteriile care infectează plăgile, precum şi alte microorganisme care provoacă infecţii vaginale şi ale aparatului urinar. Fortifică sistemul imunitar, este eficient în artrite, precum şi în blefarite şi conjunctivite.
  Iarba de smirnă fortifică sistemul digestiv, protejează ficatul împotriva acţiunii substanţelor toxice şi stimulează funcţionarea acestuia. Prin conţinutul bogat în potasiu, natriu, silicon, zinc şi clor participă la eliminarea substanţelor toxice din organism.
  Uleiul de cuişoare - substanţa sa activă, numită eugenol, este un antioxidant puternic, care distruge paraziţii intestinali, microbii, ciupercile. Fortifică sistemul imunitar şi încarcă organismul cu energie.
  Tabebuia impetiginosa: cercetările au demonstrat eficienţa acestei plante împotriva virusurilor şi paraziţilor. Poate fi de ajutor în tratarea artritelor şi herpesului. Se bucură de o mare popularitate şi datorită acţiunii sale antifungice.
  Juglans nigra - substanţa sa activă, juglona, este eficientă în lupta împotriva paraziţilor. Colorantul din coaja acestei plante conţine iod natural, care are efect antiseptic, distruge paraziţii şi viermii intestinali. În plus, şia dovedit eficienţa în afecţiuni ale pielii, cum ar fi herpesul, furunculele, eczemele.
Seminţele de grepfrut - acest extract acţionează eficient împotriva a 800 de tipuri de virusuri şi bacterii, aproape 100 de ciuperci şi numeroşi alţi germeni patogeni. Este un puternic dezinfectant. În plus, nu afectează mediul înconjurător. Şi, incredibil, nu distruge bacteriile utile din intestine.
Usturoiul - datorită conţinutului său bogat în vitamine şi minerale şi a efectului său benefic asupra sistemului imunitar, nu putea să lipsească din arsenalul de luptă împotriva paraziţilor.

  Puterea naturii împotriva intruşilor.

TELEFON 0766338271; 0724321021
CU ACEST LINK PUTETI FACE COMENZI
http://www.calivita.ro/registration/0402140109

ZenThonic

Recipientul contine:946 ml




  Fructul mangosteen este considerat, de populaţia din pădurile tropicale ale Asiei, drept unul dintre cele mai de preţ, fiind denumit şi "fructul lui Dumnezeu". Însă, în America de Nord şi Europa, este încă aproape necunoscut, deoarece în aceste zone clima diferă foarte mult faţă de cea din Asia.

  Fructele de mangosteen conţin o cantitate deosebit de mare de xantone - un flavonoid cu puternic efect antioxidant, dar abundă şi în alţi polifenoli şi catechine cu efect antioxidant. Alături de mangosteen, produsul este îmbogăţit cu suc de struguri negri, de afine negre, merişor, căpşuni, zmeură, mere şi pere. Fructele conţin cantităţi mari de enzime, vitamine, oligoelemente, antociani şi alte substanţe biologic-active benefice organismului, cum ar fi acidul elagic, acidul fitic, acidul clorogenic, precum şi fibre vegetale vitale. Fiecare din aceste fructe reprezintă în sine un concentrat de energie solară şi o sursă bogată în substanţe de protecţie şi nutritive. Toate la un loc conţin majoritatea vitaminelor, mineralelor, enzimelor şi fibrelor vegetale de care are nevoie organismul.



  Gustul razelor de soare.

TELEFON 0766338271; 0724321021
CU ACEST LINK PUTETI FACE COMENZI
http://www.calivita.ro/registration/0402140109