sâmbătă, 26 decembrie 2015

Organic Acai Pack Comanzi 3 Organic Acai si primesti un Acai gratis

Acai este un fruct exotic originar din jungla amazoniană, extrem de bogat în antioxidanţi şi care, de asemenea, conţine vitaminele B1, B2, C şi E, niacină, fier, potasiu, fosfor, calciu şi diferiţi aminoacizi. Are o cantitate mare de fibre dar şi un conţinut relativ mic de zahăr. Aborigenii utilizau acest fruct pentru tratarea diferitelor afecţiuni: probleme dermatologice, dureri menstruale, probleme digestive, dar şi în caz de diabet, afecţiuni cardiace şi diferite tipuri de cancer. Produsul nostru bio provine din culturi organice atent controlate.
  • Celor care îşi doresc o protecţie antioxidantă puternică, în special fumătorilor, persoanelor care au un stil stresant de viaţă sau o alimentaţie dezechilibrată, locuitorilor marilor oraşe poluate şi consumatorilor de alcool.
  • Celor care îşi doresc să suplimenteze terapia împotriva Sindromului Metabolic (niveluri ridicate de insulină, toleranţă redusă la glucoză, supraponderabilitate, hipertensiune arterială, un nivel ridicat de trigliceride şi colesterol).
  • Persoanelor aflate în căutare de suplimente organice gustoase pentru completarea curelor de slăbire.
  • Celor care doresc să îşi îmbunătăţească rezistenţa organismului.
  • Celor care doresc să îşi sprijine funcţionarea normală a organismului.CU ACEST LINK PUTETI FACE COMENZI
    http://www.calivita.ro/registration/0402140109

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu