marți, 15 decembrie 2015

Pro-State Power


                                                           Recipientul contine:60 capsule

                                          


Aveţi o viaţă sexuală normală?
Întrebările privind sexualitatea şi perpetuarea speciei sunt de o vârstă cu omenirea, iar interesul este la fel de mare în zilele noastre ca altădată. Nici nu este de mirare, căci viaţa sexuală ne influenţează existenţa de zi cu zi. Este influenţată dispoziţia, starea de spirit, calitatea muncii, chiar şi răbdarea, înţelegerea de care dăm dovadă faţă de semenii noştri. Starea tensionată, suprasolicitarea psihică au un efect negativ şi asupra vieţii noastre sexuale. Problema poate fi rezolvată cu ajutorul unor plante cunoscute în popor pentru efectul lor benefic. Dacă tulburările sexuale sunt cauzate de creşterea prostatei sau de inflamarea acesteia, plantele ne oferă o soluţie naturală.

Saw Palmetto favorizează eliminarea urinei şi reduce frecvenţa urinărilor nocturne. A fost recunoscut în întreaga Europă ca remediu pentru tratarea hipertrofiei benigne a prostatei.
Pygeum africanum intervine în restabilirea echilibrului hormonal al organismului, încetineşte creşterea prostatei şi are efect diuretic.
Uleiul de in conţine 27 de tipuri de substanţe anticancerigene.
Efectul urzicii: diuretic, astringent, fortifiant, antihemoragic.
Sarcina principală a licopinei este LUPTA ÎMPOTRIVA CANCERULUI.
Bioperina facilitează absorbţia substanţelor active din extractele de plante şi a oligoelementelor în organism.
Seleniul creşte libidoul bărbaţilor şi reduce simptomele neplăcute datorate dezechilibrelor hormonale. În plus, este indispensabil pentru formarea lichidului spermatic.
Zincul joacă un rol important în sistemul de reproducere masculin. Stimulează sinteza testosteronului, care ajută atât erecţia, cât şi ejacularea.

O soluţie pentru bărbaţi.

TELEFON 0766338271; 0724321021
CU ACEST LINK PUTETI FACE COMENZI
http://www.calivita.ro/registration/0402140109

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu