marți, 1 decembrie 2015

SENIOR FORMULA

(90 tablete)   Multivitamine pentru Vârstnici



Senior Formula este un complex de multivitamine creat special pentru persoanele de peste 50 ani, dar care conţine şi minerale, oligoelemente, antioxidanţi, bioflavonoide şi extracte vegetale, precum cele din frunze de ginkgo biloba, seminţe de struguri şi scoarţă de pin.
Pe lângă contribuţia pe care o are în susţinerea bunei funcţionării a sistemului imunitar, produsul nostru are şi un alt rol bine determinat, acela de a ajuta la menţinerea rezistenţei organismului şi a prospeţimii fizice şi mentale.
       Senior Formula este un complex de multivitamine creat special pentru persoanele de peste 50 ani, dar care conţine şi minerale, oligoelemente, antioxidanţi, bioflavonoide şi extracte vegetale, precum cele din frunze de ginkgo biloba, seminţe de struguri şi scoarţă de pin. Pe lângă contribuţia pe care o are în susţinerea bunei funcţionării a sistemului imunitar, produsul nostru are şi un alt rol bine determinat, acela de a ajuta la menţinerea rezistenţei organismului şi a prospeţimii fizice şi mentale.
     
       Pentru cine recomandam:
  • În special persoanelor de peste 50 ani, pentru a susţine buna funcţionare a organismului şi a proceselor sale fiziologice normale.
  • Persoanelor care doresc să crească rezistenţa organimsului în condiţii climatice reci.
  • Persoanelor supuse unui efort fizic şi mintal intens.
  • Persoanelor cu un regim alimentar dezechilibrat (consum scăzut de legume şi fructe regimuri de slăbit sau vegetarianism).
  • Fumătorilor activi şi pasivi şi persoanelor care trăiesc în oraşe cu aer poluat.
  • Persoanelor care consumă alcool în mod frecvent.
  • Persoanelor aflate în perioad de recuperare în urma unei boli.

           Deficientele:
           Simptomele deficienţei de vitamine pot include: fatigabilitate, oboseală, depresie, stări de disconfort, deteriorarea performanţelor fizice şi mentale, îmbolnăviri mai dese datorate rezistenţei scăzute a organismului.

TELEFON 0766338271; 0724321021
CU ACEST LINK PUTETI FACE COMENZI
http://www.calivita.ro/registration/0402140109

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu