marți, 15 decembrie 2015

BEAUTY FORMULA



  În ziua de azi, frumuseţea fizică  a devenit practic o necesitate. Se  pune din ce în ce mai mult accentul pe aspectul fizic decât pe multe  alte calităţi pe care le poate avea o persoană. Un aspect îngrijit a  devenit un criteriu important pentru obţinerea succesului, atât în  domeniul profesional, cât şi cel personal. Faţa noastră este probabil  primul lucru la care se uită cei din jur, iar părul şi unghiile  îngrijite contribuie şi ele la prima impresie pe care oamenii şi-o  formează despre noi. Deci, este firesc să acordăm o importanţă deosebită  îngrijirii acestora.

 Beauty Formula de CaliVita asigură substanţele active necesare pentru menţinerea sănătăţii pielii, părului şi unghiilor. Din compoziţia produsului fac parte: colagenul hidrolizat, L-metionina, extracte de plante, vitamine şi minerale.
 Colagenul este o substanţă cu rol important în menţinerea sănătăţii organismului. Este necesar pentru elasticitatea şi regenerarea pielii. Este, de asemenea, necesar pentru cartilaje şi oase. Ca un component al ţesutului conjunctiv, ajută la menţinerea sănătăţii şi fermităţii pielii. Colagenul hidrolizat este uşor digerabil şi vital atunci când organismul este sărac în colagen. Pe măsură ce îmbătrânim, organismul nostru produce tot mai puţin colagen, acesta fiind motivul pentru care pielea devine tot mai zbârcită. Colagenul, împreună cu vitaminele şi mineralele, menţin pielea mai fermă, hidratată şi îi conferă un aspect mai tânăr şi mai sănătos.
 L-metionina şi cisteina tonifiază pielea şi îi conferă elasticitate, dar sunt importanţi şi pentru producerea keratinei, care reprezintă 95% din structura firului de păr.
 Coada calului conţine minerale care sunt de ajutor în cazul unghiilor slabe şi friabile, în timp ce urzica hrăneşte rădăcina părului, conferindu-i rezistenţă şi frumuseţe.
Siliciul contribuie la menţinerea elasticităţii pielii, la creşterea rezistenţei unghiilor şi a părului.
 Colina este implicată în numeroase funcţii importante ale organismului, deci nu este de mirare că are un rol important şi în aspectul sănătos al pielii, conferindu-i elasticitate. 
 Vitamina C participă la sinteza colagenului, netezeşte ridurile pielii. Este importantă pentru circulaţia sanguină, asigurând creşterea părului, menţinerea culorii şi rezistenţei acestuia şi împiedicând                 

    TELEFON 0766338271; 0724321021
CU ACEST LINK PUTETI FACE COMENZI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu