joi, 26 noiembrie 2015

SHARK AID

(90 tablete) Cartilaj de rechin




       Shark Aid este un supliment alimentar care conţine cartilaj de rechin, contribuind în mod eficient la funcţionarea sănătoasă a articulaţiilor. Cartilajul de rechin este bogat în substanţe care se regăsesc şi în cartilajele umane, cum este sulfatul de condroitină, care, printre altele, este cunoscut pentru efectul său anti-inflamator.
  • Sportivilor şi persoanelor care efectuează munci fizice, pentru a ameliora efectele dăunătoare ale efortului intens asupra cartilajelor.
  • Vârstnicilor, pentru a contribui la funcţionarea sănătoasă a cartilajelor şi condrificarea (formarea cartilajelor) adecvată.
  • Ca adjuvant în tratamentul artritei reumatoide.
Secretele cartilajului de rechin
Specialistii considera ca preparatele din cartilaj de rechin reprezinta o arma eficienta in lupta cu cancerul, osteoporoza si bolile reumatismale


Prin farmacii gasim diferite preparate pe baza de cartilaj de rechin. V-ati intrebat la ce folosesc aceste suplimente exotice? Multe persoane care le-au incercat eficienta au constat cu uimire ca si-au imbunatatit sistemul imunitar si au obtinut importante ameliorari in tratarea osteoporozei, a atritei si a altor boli degenerative. Mai mult, studii recente arata ca produsele din cartilaj de rechin constituie o noua arma in terapia cancerului. Altele insa, nu vor sa le accepte virtutile miraculoase, insa recunosc ca pentru organism e un important agent antiinflamator. Sa descoperim impreuna care este adevarul despre cartilajul de rechin si in ce cazuri da rezultate.
Timp de multi ani, creasta de rechin a fost considerat o delicatesa in tarile asiatice, unde se crede ca are proprietatea de a incetini imbatranirea si de a preveni bolile. Cercetarile moderne arata ca preparatele din cartilaj de rechin pot ajuta in caz de hemoroizi, psoriasis, colite ulcerative, alergii acute ale pielii, artrita reumatoida, osteoartrita si chiar cancer. Cartilajul este un complex acidic de mucopolizaharide si proteine. Analiza chimica ne arata ca acest cartilaj, uscat si nealterat chimic, are aproximativ 41% componente chimice naturale (calciu si fosfor), 39% proteine, 12% carbohidrati, 7% apa, sub 1% fibre si sub 0,3% grasimi. Aceste componente confera cartilagiului de rechin calitatea de agent antiinflamator: 
TELEFON 0766338271; 0724321021Stimulant al componentelor celulare si umorale ale sistemului imunitar, cartilajul este eficace impotriva bacteriilor, virusurilor si infectiilor cu fungi. Mai contine factori anti-angiogenezici care stopeaza cresterea vaselor de sange in tumori, ceea ce duce la moartea tumorii maligne sau benigne. Se mai spune ca vindeca ranile foarte repede, asa cum rechinii, cu scheletul compus in intregime din cartilaje, se regenereaza foarte usor. De altfel, rechinul pare sa fie singura creatura cu imunitate naturala la orice boala cunoscuta omului, inclusiv cancer. Rezultate spectaculoase in terapia cancerului Inca din 1983 s-a dovedit ca, in componenta cartilagiului de rechin sunt prezente proteine care impiedica formarea de noi vase de sange in tumori. Daca o tumoare nu poate sa-si formeze propria retea de vase de singe, nu poate nici sa-si procure nutrienti si sa
CU ACEST LINK PUTETI FACE COMENZI
http://www.calivita.ro/registration/0402140109

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu