joi, 26 noiembrie 2015

PURE INULIN

(198,5 g)   Calm. Si în interior.





        Ai diaree de mai multe ori pe zi, te simţi balonat şi suferi de constipaţie sau de crampe stomacale? Ştii cu exactitate unde sunt amplasate toaletele cu mult înainte de a pleca într-o călătorie? Eşti nevoit să îţi anulezi întâlnirile din cauza problemelor tale digestive?
Trebuie săştii că nu eşti singurul care se confruntă cu astfel de probleme. Unul din cinci membri CaliVita are dificultăţi digestive, motiv pentru care am creat Pure Inulin.
Uşor, în fiecare zi
         Când aceste fibre hidrosolubile traversează sistemul digestiv, absorb apa, mărind astfel volumul fecalelor, înmuindu-le şi accelerând tranzitul intestinal. Prin urmare, consumul de inulină se recomandă şi persoanelor cu o alimentaţie săracă în fibre, sedentarilor, dar şi celor care se confruntă cu constipaţia din cauza înaintării în vârstă.
             Pure Inulin conţine 100% inulină extrasă din cicoare, cu alte cuvinte fibre hidrosolubile, sub formă de pudră, fără adaos de excipienţi.
             Recomandăm acest produs nu doar pentru ameliorarea simptomelor IBS legate de stres, ci tuturor persoanelor care se confruntă cu constipaţie, diaree, balonări sau crampe abdominale şi celor care doresc să îşi restaureze echilibrul florei intestinale.
             Produsul nostru este suficient pentru 40 de zile; se prezintă într-un ambalaj economic şi este uşor de dozat. Alege Pure Inulin pentru armonia internă!

 TELEFON 0766338271; 0724321021
CU ACEST LINK PUTETI FACE COMENZI
http://www.calivita.ro/registration/0402140109

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu