joi, 26 noiembrie 2015

OMEGA 3 CONCETRATE

(100 capsule gelatinoase) Concentrat de Omega 3

25% discount din preţul produsului Resveratrol Plus, dacă este achiziţionat pe aceeaşi factură cu produsul Omega 3 Concentrate !




        Oamenii de ştiinţă au descoperit numeroasele beneficii ale uleiului de peşte la începutul anului 1970, când un grup de medici danezi a observat la eschimoşii din Groenlanda o incidenţă extrem de mică a bolilor de inimă şi a artritelor, deşi hrana pe care o consumau era foarte bogată în grăsimi. Cercetările intense efectuate au dus la descoperirea faptului că două dintre grăsimile (uleiurile) consumate în cantităţi mari de către eschimoşi, şi anume EPA (acidul eicosapentaenoic) şi DHA (acidul docosahexaenoic) au un efect extrem de benefic asupra sănătăţii organismului. De asemenea, s-a observat că în alimentaţia eschimoşilor, glucidele au o pondere mult mai mică decât proteinele şi grăsimile. În societatea modernă, se consumă, de asemenea, multe proteine şi lipide, totuşi, principala cauză a mortalităţii o constituie bolile cardiovasculare.
             Deoarece, indiferent de zona geografică, conţinutul în lipide al unei alimentaţii normale este aproximativ acelaşi, s-a ajuns la concluzia că sursa efectului protector este uleiul de peşte. Demn de remarcat este faptul că, în timp ce alimentaţia eschimoşilor conţine peste 13% acizi graşi denumiţi omega 3 (acizi graşi nesaturaţi cu lanţuri lungi de atomi de carbon), cea a danezilor conţine doar 0,84%. La eschimoşii care consumă carne de peşte şi de focă, apariţia infarctului miocardic este de aproximativ 400 de ori mai mică decât în societăţile civilizate. Prin consumul acestor alimente, acizii graşi omega 3 se acumulează în organism în cantităţi de cel puţin zece ori mai mari decât în urma alimentaţiei obişnuite.
Uleiul de peşte are în compoziţie acizi graşi nesaturaţi cu lanţuri lungi de atomi de carbon, cei mai importanţi fiind acidul eicosapentaenoic şi acidul docosahexaenoic, care sunt implicaţi în sinteza prostaglandinelor, reglatoare a numeroase procese biochimice. Prostaglandinele sunt implicate în răspunsul imun, funcţionalitatea aparatului cardiovascular, reduc nivelul colesterolului şi al trigliceridelor, împiedică agregarea trombocitară şi scad riscul de ateroscleroză, hipertensiune arterială şi infarct de miocard. Deoarece reduc vâscozitatea sângelui, contribuie la îmbunătăţirea circulaţiei sanguine, crescând aportul de oxigen al ţesuturilor.

TELEFON 0766338271; 0724321021
CU ACEST LINK PUTETI FACE COMENZI
http://www.calivita.ro/registration/0402140109

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu