joi, 26 noiembrie 2015

NOPALIN

(200 tablete) TABLETE CU FIBRE DE CACTUS NOPAL




      Fiind un produs care utilizează fructul cactusului Nopal, Nopalin stimulează detoxifierea şi are efecte benefice asupra funcţ ionării intestinelor, fiind o sursă bogată de fibre şi aprovizionând organismul cu vitamine (B1, B2, niacina) ş i minerale. Fructul de cactus poate împiedica absorbţ ia grăsimilor ş i intensifică procesele de descompunere ş i secreţ ie. Datorită efectului său diuretic, ajută la func ţionarea vezicii biliare ş i a rinichilor.
  • Persoanelor care urmează un regim de slăbire, datorită senzaţiei de saţietate ce apare în urma administrării tabletelor.
  • Persoanelor suferind de constipaţie, pentru a ameliora această problemă.
  • Pentru reducerea nivelului ridicat al colesterolului şi trigliceridelor.
  • Suferinzilor de diabet, pentru a le creşte consumul de fibre.
  • Persoanelor care au probleme cu celulita.
        347 milioane de oameni din populaţia totală a planetei suferă de diabet. În 2004, 2,4 milioane de persoane au murit ca urmare a acestei boli. Conform estimărilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, până în 2030 diabetul va deveni a şaptea dintre cauzele principale de deces.*
         Activităţile de cercetare asupra nopalului au început în 1979 în scopul folosirii acestuia pentru prevenirea diabetului, deoarece s-a descoperit că diabetul afectează o mai mare proporţie din populaţia mexicană care trăieşte în SUA, în comparaţie cu populaţia care trăieşte efectiv pe teritoriul Mexicului, unde localnicii folosesc fructul de nopal ca şi aliment: îl consumă fiert, fript, prăjit la grătar sau crud, sub formă de salate. Experimentul a arătat că nopalul posedă capacitatea de a reduce nivelul glicemiei din sânge.
        Acest lucru se datorează probabil faptului că absorbţia carbohidraţilor este încetinită, ceea ce scade producţia de insulină. Un principiu de bază pentru pacienţii suferind de diabet este că prin consumul de fibre se reduce reacţia glucozei din sânge.
Include ţi Nopalin în alimentaţ ia voastră zilnică, iar în felul acesta vă puteţ i creşte consumul de fibre, asigurându-vă că nivelul glicemiei.

TELEFON 0766338271; 0724321021
CU ACEST LINK PUTETI FACE COMENZI
http://www.calivita.ro/registration/0402140109



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu