joi, 26 noiembrie 2015

Low Deuterium Oxy Crystal

( 50 ml. ) Apă sărăcită în deuteriu




Apa şi oxigenul sunt elemente esenţiale pentru viaţa umană. Importanţa acestora este de netăgăduit; rolul lor fiziologic este multiplu, prin urmare este absolut necesar să oferim organismului nostru aceste două substanţe într-o cantitate şi calitate corespunzătoare. Din cauza poluării mediului înconjurător, dispunem de o cantitate din ce în ce mai mică de apă potabilă pură, iar oxigenul din aer se află într-o scădere continuă.
Drept rezultat al risipei şi poluării la care suntem martori în zilele noastre, apa potabilă devine din ce în ce mai rară, mai exact spus, devine una dintre cele mai valoroase substanţe de pe glob. Fără apă nu putem supravieţui mai mult de 2-3 zile. Cea mai mare parte a corpului uman este formată din apă, iar pierderea a 10-15% din rezervele de apă ale organismului poate fi fatală.

Circa jumătate din populaţia planetei locuieşte în oraşe poluate, într-un mediu cu un conţinut redus de oxigen, iar necesarul de oxigen al organismului uman nu se modifică – prin urmare, folosim mai mult aer sărac în oxigen pentru a-i oferi organismului o cantitate adecvată de oxigen. În plus, necesarul de oxigen în caz de efort fizic intens creşte şi mai mult. Oxigenul, ca şi apa, este o substanţă vitală. Oxigenul ajută organismul să îşi refacă şi să îşi menţină un sistem imunitar puternic, iar celulele au, de asemenea, nevoie de oxigen şi nutrienţi pentru a se reînnoi.

Low Deuterium Oxy Crystal® este un concentrat de apă sărăcită în deuteriu, structurată magnetic, îmbogăţită cu oxigen stabilizat. Structura sa fizică perfect ordonată conferă un plus de energie şi de oxigen; pe lângă aceasta, datorită modificărilor structurale ale apei din organism pe care le induce, poate contribui la armonia proceselor fizice şi chimice care au loc în corp.

Apa structurată magnetic poate oferi un ajutor eficient în lupta împotriva agenţilor patogeni şi poate întări sistemul imunitar. Prin intermediul tratării magnetice a apei, proprietăţile sale benefice pot fi transferate şi asupra altor lichide; astfel, putem obţine apa structurată, lichidă, cristalizată găsită în celulele organismului, care ne poate ajuta să ne menţinem sănătatea.

TELEFON 0766338271; 0724321021
CU ACEST LINK PUTETI FACE COMENZI
http://www.calivita.ro/registration/0402140109

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu